Tecken män ger när de flirtar

Det finns självklart många olika sätt att flirta på både när det gäller killar och tjejer. Det är väldigt individuellt och alla gör olika. En del kanske är mer framfusiga och rättfram medan andra är mer tillbakadragna och kanske rentav blyga. Därför kan det ibland vara svårt att tyda tecknen, det bästa är nästan att gå på sin känsla.

Precis som att tjejer ofta pillar eller slänger med sitt hår när de är intresserade av någon kan killar pilla med sina kläder. Det kan vara allt från att dra upp strumporna till att borsta bort smuts från kavajen eller räta ut en rynka från sina byxor.

Ett extra tydligt tecken på flirtande kan vara att killen höjer ena ögonbrynet eller blinkar. Även helt vanlig ögonkontakt är vanligt, gärna att man låter blickarna mötas lite extra länge. Om han verkligen är intresserad kommer du att kunna avgöra det på ett enda ögonkast. Ofta tittar han dig först i ögonen, sedan på läpparna och sedan ned över kroppen för att sedan möta din blick igen.

Om han lyssnar på dig när du pratar så är han antagligen intresserad. Det kan visserligen vara endast på ett vänskapligt sätt. Håll därför utkik efter andra tecken också.

Fysisk kontakt är nästa steg och det kan vara väldigt små gester vi talar om. Bara att han nuddar vid din hand eller väljer att sätta sig nära dig när det finns andra alternativ.

En möjlighet är att som kvinna fråga en manlig vän för att reda ut vilka tecken en man gör när han flirtar. Det kan hjälpa till att ta reda på om den där killen verkligen är intresserad. Och om inte det fungerar så kan man ju alltid ta första initiativet själv. Forskning visar faktiskt att kvinnor sänder ut mycket mer flirtiga signaler än män.

Beträffande artikel

Kategorier: Utvalda
Senast uppdaterad: January 6, 2013

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments